Gjerde og Rekkverk

Indram din have med gjerdestolper fra Recal.

Her kan du finde et bredt udvalg af hegnspæle af højkvalitets aluminium til gode priser. Med flere tømmerdimensioner kan du bygge dit hegn ud fra, hvor meget privatliv du ønsker fra naboer, andre omgivelser eller for at forhindre uønskede gæster. Scroll ned og find den rigtige stolpe til dit hegn.

Om Gjerder

Vilket staket passar min trädgård?

Vilken typ som passar dig beror på behov, underhåll och vilken typ av intryck du vill att staketet ska ge. Om du vill ha ett klassiskt intryck rekommenderar vi ett staket vars stolpe har färre antal platser för virket, exempelvis modellerna MöckelnSommen och Rusken. 

Om du istället vill ha ett staket med modernt uttryck kan vi rekommendera staketet Hindsen som är tillverkat helt i aluminium.

Fördelen med alla våra stolpar är att de är tillverkade i aluminum och med anodiserad yta. Det gör produkten beständig för utomhusbruk och de kräver därför mindre underhåll. Dessutom får du en produkt som är enkel att montera – tack vare vikten – samtidigt som den är stark. 

Just det, allt är dessutom tillverkat i Sverige.

 

Hur monterar jag mitt staket?

Kika i monteringsanvisningen eller kolla in våra monteringsvideo. Om du har andra frågor som du önskar få svar på, kontakta oss, så hjälper vi dig så snart vi kan.