Plantering

Stilren odling och plantering

För dig som älskar plantering så finns här ett brett sortiment av planteringskärl och odlingsramar i cortenplåt och andra tillbehör såsom trädringar och rabattkanter

Färg

Stilren odling och plantering

För dig som älskar plantering så finns här ett brett sortiment av planteringskärl och odlingsramar i cortenplåt och andra tillbehör såsom trädringar och rabattkanter

Om
Plantering

Trädgårdsprodukter för alla årstider

Oavsett om du gillar att plantera under hösten, vinter, våren eller sommaren, så har vi tillbehören som gör plantering till en rolig syssla och som ger din trädgård ett stilrent intryck.

Alla våra produkter är tillverkade i Sverige och är behandlade för att bevara en rostfri yta eller för att framkalla en rostig yta.

Vill du ha en ett skräddarsytt mått på någon av våra produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Framhäv din trädgårds skönhet med plantering

Krukor och planteringsramar är fantastiska verktyg för att skapa härliga utomhusmiljöer, oavsett om du har en stor trädgård eller en liten balkong. Genom att använda bra krukor eller planteringsramar på rätt sätt kan du skapa storslagna trädgårdsrum som förvandlar ditt utomhusområde till en fridfull och inspirerande oas. 

Organisera ditt utomhusutrymme med hjälp av planteringstillbehör

Det finns en mängd olika krukor och planteringsramar att välja mellan, vilket gör det enkelt att skapa en spännande och välordnad trädgård. Använd dessa för att skapa olika zoner och rum i din trädgård, var och en med sin egen unika atmosfär. Kanske vill du skapa en avkopplande plats för läsning eller en mysig yta för middagar under bar himmel. Genom att använda olika planteringslösningar kan du enkelt skapa dessa områden och ge din trädgård nya dimensioner.

Skapa en grön oas med vackra planteringar och tillbehör

Trädgården är den perfekta platsen för att skapa magiska miljöer där växter och färg speglar din personliga stil. Arrangera dina krukor och planteringsramar på olika nivåer för att skapa en dynamisk och fascinerande vy som fångar ögat och för oss närmare naturen. Lek med kontraster mellan olika växter, både vad gäller form och färg, för att skapa en intressant helhet som lockar och inspirerar.

Investera i kvalitetslösningar för din trädgårds plantering

Att ha högkvalitativa och slitstarka krukor, planteringsramar och tillbehör är avgörande för att din trädgårds investeringar ska hålla över tid. Välj material och konstruktioner som tål väder och vind, och som med tiden bara blir vackrare. Genom att satsa på hållbara och miljövänliga alternativ skapar du inte bara en vacker trädgård, utan även en som är bra för vår planet.

Med produkter från Recal är det enkelt att skapa en trädgård som både är vacker och praktisk. Med våra produkter kan du skapa en harmonisk och inspirerande miljö som förvandlar din trädgård till en växtbaserad dröm. Utforska alla möjligheter och se hur ditt utomhusområde förvandlas till en estetisk och avkopplande oas.