Staketstolpar

Rama in din trädgård med staket från Recal

Här finns ett brett sortiment av stolpar i aluminum för staket i hög kvalitet till bra priser. Med flera virkesdimensioner kan du bygga ditt staket utifrån hur mycket insynsskydd du vill ha mot grannar, övrig omgivning eller för att förhindra oönskade gäster. Bläddra ner och hitta rätt stolpe till ditt staket.

Färg

Rama in din trädgård med staket från Recal

Här finns ett brett sortiment av stolpar i aluminum för staket i hög kvalitet till bra priser. Med flera virkesdimensioner kan du bygga ditt staket utifrån hur mycket insynsskydd du vill ha mot grannar, övrig omgivning eller för att förhindra oönskade gäster. Bläddra ner och hitta rätt stolpe till ditt staket.

Om
Staketstolpar

Vilket staket passar min trädgård?

Vilken typ som passar dig beror på behov, underhåll och vilken typ av intryck du vill att staketet ska ge. Om du vill ha ett klassiskt intryck rekommenderar vi ett staket vars stolpe har färre antal platser för virket, exempelvis modellerna MöckelnSommen och Rusken. 

Om du istället vill ha ett staket med modernt uttryck kan vi rekommendera staketet Hindsen som är helt i aluminium eller vårt glasräcke.

Våra storsäljare staketstolpe Bolmen och Hären är perfekt för att rama in altanen eller din trädgård och funkar lika bra som avskärmning för att minska insynen mot grannar.

Fördelen med alla våra stolpar är att de är tillverkade i aluminum och med anodiserad yta. Det gör produkten beständig för utomhusbruk och de kräver därför mindre underhåll. Dessutom får du en produkt som är enkel att montera – tack vare vikten – samtidigt som den är stark. 

Just det, allt är dessutom tillverkat i Sverige.

Hur monterar jag mitt staket?

Kika i monteringsanvisningen eller kolla in våra monteringsvideo. Om du har andra frågor som du önskar få svar på, kontakta oss, så hjälper vi dig så snart vi kan.

Våra staketstolpar passar till hela trädgården.

Recal erbjuder flera typer av staketstolpar för hela trädgården. Söker du en snygg och underhållsfri inramning av altanen då passar våra staketstolpar perfekt. Med olika virkesdimensioner kan du själv välja hur mycket insyn du vill ha mot dina grannar eller övrig omgivning. Söker du staket för att rama in tomten eller avgränsa mot granne har vi flera modeller i olika höjder och varianter för detta. Staketet säkerställer inte bara en tydlig inramning och insynsskydd utan minskar också risken för att djur och övriga oönskade besökare går in på er trädgård.

Montera Snabbt och smidigt med Recal

Våra staketstolpar är skapade för att underlätta montering för dig som har lite erfarenhet av snickerier eller minska monteringstiden för dig med lång erfarenhet. Hos oss spelar det ingen roll om du är privatperson eller snickare, vi har produkter som underlättar din staketmontering! Recals produkter innefattar ett brett sortiment av staketstolpar i flertalet virkesdimensioner såsom 45X45mm, 28X45mm, 21X95mm eller 28X120mm impregnerat virke. Med flera olika höjder och 3 olika färger har du stora valmöjligheter när du beställer ditt staket hos oss. Du väljer själv hur staketet ska användas- ska du rama in din trädgård eller skärma av din altan eller uteplats mot en granne, det finns en modell för alla tillfällen.

Underhållsfria Staketstolpar i Aluminium

Aluminium skapar mindre underhåll – En stor fördel med Aluminium är att den reagerar med syret i luften och bildar en skyddande oxidbeläggning som gör den korrosionsbeständig. Våra staketstolpar är också anodiserade för utomhusbruk innan de levereras till dig som kund. Detta innebär mindre underhåll och utbyten jämfört med metaller som järn eller stål. Minskat underhåll och mindre behov av utbyten innebär att du som kund får en hållbar lösning för dina staket och du bidrar också till mindre miljöpåverkan och den totala budgeten för alla projekt minskar.

Aluminium är återvinningsbart

Det är väldigt få material som kan återvinnas lika lätt som aluminium. Det kräver endast 5% av den energi som behövs för att producera den första primära metallen för att återvinna den. Faktum är att 75% av allt aluminium som någonsin producerats fortfarande används, vilket ger dig som kund en miljövänlig produkt.

Aluminium är lätt och väger oftast enbart en tredjedel av till exempel stål eller aluminium vilket ger lägre fraktkostnader enklare hantering för dig som kund samtidigt som det är stabilt.

När du väljer ett staket eller altanräcke från Recal kan vi lova dig en underhållsfri lösning som håller.

Från råvara till färdig produkt — allt under samma tak

Alla våra staket tillverkas i vår fabrik i Småland och är av högsta kvalité. Eller som vi säger — Made In Småland. Med över 35 års erfarenhet av bearbetning i aluminium och en modern maskinpark lovar vi dig en produkt som håller hög kvalité.

Staketstolpar för Byggföretag och Arkitekter

Varför välja Recal för ert nästa trädgårdsprojekt?

  1. Specialtillverkning staketstolpar: Vi förstår att varje trädgårdsprojekt är unikt, vilket är därför vi specialtillverkar varje stolpe enligt dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver olika längder, former eller färger, så kan vi leverera.
  2. Designsamarbete: Är du arkitekt och behöver hjälp med staket och inramning av uteplatser och trädgård? Våra erfarna konstruktörer är vana att samarbeta nära med arkitekter och byggare för att ta fram skräddarsydda och unika designer inom staket och avskärmning som kompletterar din trädgårds arkitektur och byggprojekt.
  3. Hållbarhet: Våra aluminiumstolpar är byggda för att hålla och tåla det tuffaste vädret. Du kan vara säker på att din trädgård kommer att förbli vacker och skyddad år efter år.
  4. Snabb leverans: Vi förstår vikten av att hålla tidslinjer för ditt projekt. Därför strävar vi efter att leverera dina specialtillverkade stolpar i tid och enligt dina specifikationer.
  5. Kundfokus: Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi är här för att lyssna på dina behov, ge expertrådgivning och se till att du är helt nöjd med ditt köp.

Med Recal kan du skapa en trädgård som inte bara är vacker utan också unik och personlig.