Trädring

Ringa in. Dela upp. Håll isär.

Skapa rätt förutsättningar för en stilren, hälsosam och mer lättskött trädgård med trädringar och rabattkanter i olika storlekar och dimensioner.

Ringa in. Dela upp. Håll isär.

Skapa rätt förutsättningar för en stilren, hälsosam och mer lättskött trädgård med trädringar och rabattkanter i olika storlekar och dimensioner.

Om
Trädring

En lättskött trädgård är en rolig trädgård. 

Med hjälp av trädringar och rabattkanter så underlättas det dagliga och säsongsbaserade arbetet i din trädgård. Kanten hjälper gräset att växa i linje med rabattkanten och minskar därför behovet av kantskärning och att rensa ogräs. Trädringen hjälper trädet att må bättre genom att hålla bort oönskat gräs som tar åt sig vatten och näring som trädet behöver.

Skapa en vacker trädgård med trädringar

Recal visar stolt upp våra trädringar, där vi erbjuder en stilren och kvalitativ trädring för dig som vill förvandla din trädgård på ett enkelt och stilfullt sätt. Trädringar är utmärkta för att skapa en tydlig och elegant gräns runt dina träd, vilket ger trädgården en mer organiserad och välplanerad känsla. Det finns inget bättre sätt att visa upp din kärlek för naturen än att inrama dina träd med en av våra vackra och funktionella trädringar. 

Trädringens funktion och fördelar

Trädringen är inte bara estetiskt tilltalande, utan den erbjuder även praktiska fördelar för dina träd och omgivande växter. Genom att använda en trädring kan du bättre behålla jordens fukt och näringsämnen runt ditt träd. Detta skapar en bättre miljö för trädet och dess rötter, vilket kan bidra till ökad hälsa och livslängd för trädet. Dessutom skyddar trädringen dina träd från skador som kan orsakas av gräsklippare, röjsågar och ogräs – samt minskar risken för skador på grund av jordkompaktering och erosion.

Material och design: En trädring för varje trädgård

Vår trädring är tillverkad av högkvalitativ aluminium som säkerställer långvarig hållbarhet och styrka. Designen är enkel och stilren, vilket gör den lätt att använda och integrera i din befintliga trädgårdsdesign. Oavsett om du har en modern eller traditionell trädgård kommer vår trädring att passa dina behov, och ge din trädgård en känsla av ordning och harmoni.

Installation och underhåll

Att installera och underhålla din trädring är enkelt och kräver minimalt med ansträngning. Vår trädring kan enkelt sättas upp på kort tid. När trädringen väl är på plats kräver den mycket liten skötsel. Det rekommenderas dock att du regelbundet kontrollerar ringen för att säkerställa att den är fritt belagd från jord och smuts, och att eventuell växtlighet runtomkring hålls i schack. På så sätt kan du njuta av de estetiska och praktiska fördelarna med din trädring år efter år.

På Recal är vi stolta över våra produkter. Med bara en enda trädring kan du förvandla din trädgård till en både vacker och funktionell oas där dina träd får det skydd och den näring de behöver för att frodas. Beställ din trädring idag och upplev skillnaden som denna enkla men effektiva produkt kan göra för din trädgård!