Shop by room

Din källa till inspiration

Vår "Shop by room" -sida är din ultimata destination för att hitta inspirerande idéer och koncept för att förbättra dina samlingsplatser. Vi har samlat ett omfattande galleri av foton från tidigare projekt och inredda utrymmen, och vi har grupperat dem efter platser och användningsområden. Oavsett om du letar efter idéer för att omvandla din altan, garageuppfart, avgränsning eller annat utrymme, så har vi de perfekta bilderna som kan tända din kreativitet.

Altan

Skapa din drömaltan med vår exklusiva kollektion av eleganta staketstolpar, blomlådor och krukor. Varje produkt är noggrant designad för att förena stil och funktionalitet, vilket gör din altan till en personlig oas av skönhet och komfort.

Avskärmning

Upptäck konsten att skapa avskildhet med vår unika samling av staketstolpar designade för att stänga ute inte bara vindens sus utan också nyfikna blickar. Våra olika modeller erbjuder både elegans och funktion.

Rama in

Skapa gränser och definiera skönheten med vår serie av lätta och luftiga staketstolpar, perfekta för att rama in och markera din utomhusplats. Oavsett om du väljer att placera dem runt din tomtgräns, markera specifika områden eller addera en touch av enkelhet till en mur, kommer våra staketstolpar att rama in din utomhusmiljö på ett förtjusande sätt.

Plantering inomhus / utomhus

Med en unik blandning av hållbarhet och stil är dessa krukor lika perfekta för ditt vardagsrum som de är för din trädgård. Ge ditt inomhus en touch av grönska och karaktär genom att integrera våra kreativa och miljövänliga blomkrukor.

Vår målsättning är att göra det enkelt för dig att hitta inspiration och sedan omsätta den inspirationen i praktiken.

Inspirerande bilder: Utforska vackra och väldesignade platser som har skapats med våra produkter. Se hur våra produkter har använts för att förvandla vanliga utrymmen till extraordinära miljöer.

Direktkoppling till produkter: När du hittar en bild som fångar din uppmärksamhet och inspirerar dig kan du enkelt klicka dig vidare till produkterna som användes i det projektet. Vi har noggrant länkat varje produkt till sin relevanta plats, så du kan börja handla och göra din vision till verklighet.

Kundrecensioner och råd: För att hjälpa dig att göra välgrundade beslut, har vi inkluderat kundrecensioner och användbara råd om varje produkt. Lär dig av andras erfarenheter och få insikter om hur produkterna fungerar i verkligheten.