Rabattkant

Ringa in. Dela upp. Håll isär.

Skapa rätt förutsättningar för en stilren, hälsosam och mer lättskött trädgård med trädringar och rabattkanter i olika storlekar och dimensioner.

Färg

Ringa in. Dela upp. Håll isär.

Skapa rätt förutsättningar för en stilren, hälsosam och mer lättskött trädgård med trädringar och rabattkanter i olika storlekar och dimensioner.

Om
Rabattkant

En lättskött trädgård är en rolig trädgård.

Med hjälp av trädringar och rabattkanter så underlättas det dagliga och säsongsbaserade arbetet i din trädgård. Kanten hjälper gräset att växa i linje med rabattkanten och minskar därför behovet av kantskärning och att rensa ogräs. Trädringen hjälper trädet att må bättre genom att hålla bort oönskat gräs som tar åt sig vatten och näring som trädet behöver.

Förnya din trädgård med underhållsfria rabattkanter

Hos Recal högkvalitativa och underhållsfria rabattkanter i aluminium och corten samt återvunnet gummi. Aluminium är känt för sin styrka och lång livslängd, vilket gör att våra rabattkanter tål att användas år efter år. Våra rabattkanter produceras i Småland, och är därmed lokalt producerade vilket ger korta transporter och minskade utsläpp för miljöns skull.

Skapa en ren och attraktiv trädgård

Med våra underhållsfria rabattkanter kan du enkelt skapa en prydlig och effektfull trädgård genom att dela in den i olika sektioner. Du kan designa din egen unika trädgård och skapa fantastiska gränser mellan gräsmattan, rabatter, gångvägar och uppfarter. Det är bara din kreativitet som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma med våra rabattkanter. Skapa estetisk ordning och struktur, samtidigt som du upprätthåller tydliga separeringar mellan olika områden i din trädgård.

Underhållsfria rabattkanter – enkel trädgårdsskötsel

Att ta hand om din trädgård ska vara en enkel och rolig process, inte en tidskrävande och stressig uppgift. Våra rabattkanter hjälper dig att underlätta trädgårdsskötseln genom att hålla gräsmattan och rabatter tydligt åtskilda. Med rabattkanter från Recal kan du förhindra att gräs och andra växter sprider sig till oönskade områden, samt underlätta klippning och rensning. Resultatet blir mindre arbete och mer tid över för att njuta av din vackra och välskötta trädgård.

Svensk kvalitet och miljöhänsyn

Genom att välja underhållsfria rabattkanter från Recal stödjer du både svensk arbetskraft och miljön. Våra produkter är tillverkade i Småland, och vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar som främjar hållbarhet och miljöhänsyn. Aluminium är ett lätt, men ändå starkt och hållbart material som bidrar till att göra våra rabattkanter långlivade och nästintill underhållsfria. Du kan vara säker på att du får en produkt som är tillverkad med omtanke om både miljön och din trädgårds behov. Skapa fantastiska trädgårdsmiljöer med tydliga gränser genom att använda våra rabattkanter – och njut av en trädgård som är både lätt att underhålla och vacker att beundra.