Projekt Klippan

Projekt “Klippan”:
En Imponerande Skärmväggsskapelse

“Klippan” föddes ur samarbetet med en framstående byggfirma som fångades av estetiken hos våra staketstolpar, särskilt den imponerande modellen Hären. Förtrollade av dess design och funktion som solskydd, inledde vi tillsammans ett projekt som skulle omvandla idéer till verklighet.

Byggfirmans behov av solskydd återspeglades i skapandet av fyra distinkta ramar, där staketmodellen Hären stod som inspiration. Denna modell, känt för sin elegans och funktionalitet, utgjorde den perfekta grunden för att uppfylla projektets krav. Med en imponerande höjd på 3 meter sattes ribban högt, och vi på Recal bevisade att vi inte bara kan ta oss an utmaningar utan också överträffa förväntningarna.

Genom att dra nytta av vårt företags egen fabrik och genom en nära och konstruktiv kommunikation med byggfirman skapades de imponerande skärmväggarna. Varje detalj noggrant planerad och varje moment genomfört med precision och yrkesskicklighet. Vi stod inte bara emot utmaningen att tillgodose behovet av solskydd utan överträffade förväntningarna genom att skapa konstnärliga och funktionella skärmväggar.

Projektet “Klippan” är ett levande bevis på vår förmåga att förvandla visioner till verklighet. Med staketmodellen Hären som kreativ utgångspunkt och en dedikerad inställning till varje steg av processen, har vi skapat skärmväggar som inte bara skyddar mot solen utan också lägger till en estetisk och imponerande dimension till den byggfirma vi samarbetade med.

Använda produkter:

Hären

Liknande projekt

Projekt Ronneby

I Projekt Ronneby har vi haft förmånen att samarbeta med kunden för att utforma och implementera ett unikt staketkoncept. Centralt för projektet har varit användningen av Staketstolpe Salen, som har

Read

Projekt Familjen Axelsson

Hos familjen Axelsson utanför Göteborg hade vi privilegiet att bidra till skapandet av ett staket som följer murens nivåförändringar runt hela deras hem.Vi levererade fyra specialhöjder tillsammans med några standardhöjder.

Read

Projekt Särö

Projekt “Särö”: En Skräddarsydd Uteplatsdröm Realiserad I det förtrollande projektet “Särö” stod en entusiastisk kund inför utmaningen att förverkliga sin vision av det perfekta staketet för sin uteplats. Trots att

Read