Projekt – Christian Mölndal

Välkommen till en trädgård som inte bara ger dig privatliv utan också en oas av skönhet och avskildhet. Med vårt specialprojekt har vi hjälpt kunder att förverkliga sina drömmar om en trädgård som både skyddar och förskönar din trädgård!

Vårt uppdrag var att montera vår exklusiva Flåren Staketstolpe på ett berg för att skapa en tätare barriär mot insyn samtidigt som trädgårdens skönhet förstärktes. Resultatet? En trädgård som inte bara är mer privat, utan också en plats där du kan njuta av naturen i sin fulla prakt utan distraktioner.

Kunden ville även ha virket tätare än vår standardmodell flåren vilket vi då löste genom att lägga till fler sektioner med virke för att öka insyn mot omgivningen.

Vad gör vår Flåren Staketstolpe så speciell? För det första är den designad med tanke på både funktion och estetik. Tillverkad av högkvalitativt aluminium är den robust nog att stå emot väder och vind samtidigt som den ger en touch av elegans till din trädgård. I detta fallet ett perfekt val eftersom den monterades på västkusten där aluminium när sin fulla potential med tanke dess höra korrisionsförmåga.

Men det är inte bara dess design som gör den så enastående. Med ett specialmonterat jordankare för montering i berg kunde vi säkerställa att stolpen integrerades sömlöst med terrängen, vilket ger en enhetlig och naturlig utseende. Slutresultatet är en trädgård som inte bara är vackrare utan också mer funktionell.

Oavsett om du drömmer om en fridfull plats att koppla av i eller en plats för familjens utomhusaktiviteter, kan vår Flåren Staketstolpe hjälpa dig att förverkliga din vision. Ta steget mot en trädgård som inte bara skyddar din integritet utan också lyfter din utomhusmiljö till nya höjder. Kontakta oss idag för att börja skapa din drömträdgård med Flåren Staketstolpe!

Använda produkter:

Liknande projekt

Projekt Ronneby

I Projekt Ronneby har vi haft förmånen att samarbeta med kunden för att utforma och implementera ett unikt staketkoncept. Centralt för projektet har varit användningen av Staketstolpe Salen, som har

Read

Projekt Familjen Axelsson

Hos familjen Axelsson utanför Göteborg hade vi privilegiet att bidra till skapandet av ett staket som följer murens nivåförändringar runt hela deras hem.Vi levererade fyra specialhöjder tillsammans med några standardhöjder.

Read

Projekt Klippan

Projekt “Klippan”: En Imponerande Skärmväggsskapelse “Klippan” föddes ur samarbetet med en framstående byggfirma som fångades av estetiken hos våra staketstolpar, särskilt den imponerande modellen Hären. Förtrollade av dess design och

Read

Projekt Särö

Projekt “Särö”: En Skräddarsydd Uteplatsdröm Realiserad I det förtrollande projektet “Särö” stod en entusiastisk kund inför utmaningen att förverkliga sin vision av det perfekta staketet för sin uteplats. Trots att

Read