Projekt Särö

Projekt “Särö”: En Skräddarsydd Uteplatsdröm Realiserad

I det förtrollande projektet “Särö” stod en entusiastisk kund inför utmaningen att förverkliga sin vision av det perfekta staketet för sin uteplats. Trots att drömmen var tydlig fanns det en längtan efter att hitta en partner som kunde omsätta idéerna till verklighet. Vår resa tillsammans började med ett inspirerande besök hos oss på fabriken, där vi satte oss ned och lyssnade till kundens önskemål och behov.

I mötet uppstod en öppen dialog där tankar och idéer flödade fritt. Genom att dela våra tankar och skisser skapades en gemensam grund för projektet. Kunden hade redan klart för sig att en Rusken-stolpe skulle vara idealisk för att uppnå önskad grad av insynsskydd. Denna initiala beslutspunkt blev grunden för det kommande skapandet.

För att sätta prägel på designen och samtidigt möta kundens önskan att stänga av även längre ned på uteplatsen, valde vi att specialfräsa stolpfötterna. Denna skräddarsydda lösning möjliggjorde en harmonisk integration av brädor längre ned, vilket gav staketet en unik och distinkt karaktär.

För att höja estetiken ytterligare valde kunden en Bolmen-variant högre upp på stolpen för den synliga delen framifrån. Detta finessrika drag adderade inte bara till den visuella upplevelsen utan bidrog också till en smidig och elegant avslutning på staketet.

Resultatet av projekt “Särö” är ett staket som inte bara uppfyller kundens initiala önskemål utan överträffar dem, vilket skapar en uteplats som speglar kundens personlighet och stil. Tillsammans har vi skapat en skräddarsydd utemiljö där varje detalj är noggrant genomtänkt och där drö mmar om en perfekt uteplats blir verklighet.

Använda produkter:

Liknande projekt

Projekt Ronneby

I Projekt Ronneby har vi haft förmånen att samarbeta med kunden för att utforma och implementera ett unikt staketkoncept. Centralt för projektet har varit användningen av Staketstolpe Salen, som har

Read

Projekt Familjen Axelsson

Hos familjen Axelsson utanför Göteborg hade vi privilegiet att bidra till skapandet av ett staket som följer murens nivåförändringar runt hela deras hem.Vi levererade fyra specialhöjder tillsammans med några standardhöjder.

Read

Projekt Klippan

Projekt “Klippan”: En Imponerande Skärmväggsskapelse “Klippan” föddes ur samarbetet med en framstående byggfirma som fångades av estetiken hos våra staketstolpar, särskilt den imponerande modellen Hären. Förtrollade av dess design och

Read